Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найдорожчі подарунки зірок на День святого Валентина

Найдорожчі подарунки зірок на День святого Валентина

, 10.02.2016 12:00, (прочит: 2326 раз, коментовано: 0 раз)

Що селебріті підносять своїм другим половинкам


У Голлівуді не турбуються про подарунки на День Святого Валентина - дарувати милі дрібнички у селебріті не прийнято. Зірки шоу-бізнесу роблять своїм половинкам розкішні подарунки вартістю в кілька тисяч, а то і десятків тисяч доларів.

Джастін Бібер кілька років тому подарував своїй коханій Селені Гомес на День святого Валентина величезний букет, який обійшовся співакові приблизно в 2000 доларів.

Ченнінг Татум - зразковий сім'янин, який знає, що кращі друзі дівчат - це діаманти. Актор регулярно радує свою дружину Дженну розкішними ювелірними прикрасами від Neil Lane. Вартість цих прикрас варіюється від «скромних» 5000 до більш ніж 100 000 доларів.

Анджеліна Джолі в 2010 році на День святого Валентина зробила Бреду Пітту один з найбільш незвичайних подарунків - 200-літнє оливкове дерево, яке посадили в їхньому маєтку у Франції. Експерти Wall Street Journal оцінили вартість подарунка в 18-30 тисяч доларів.

Джордж Клуні ніколи не шкодував грошей на своїх дівчат - в 2008 році в подарунок на День святого Валентина для Сари Ларсон актор забронював розкішну віллу Hugh Hefner Sky Villa в Лас-Вегасі, вартість проживання в якій становить 40000 доларів за добу. Цікаво, що в цьому році отримає його дружина Амаль.

Кортні Кокс подарувала своєму вже колишньому чоловіку Девіду Аркетту на останній спільний День святого Валентина незвичайний подарунок - вінтажну дерев'яну «карусельну» конячку, яка обійшлася актрисі в 45 000 доларів.

Кеті Перрі була настільки закохана в актора Рассела Бренда, що піднесла йому в якості подарунка розкішний автомобіль Bentley Brooklands. Після цього пара одружилася, але пізніше не змогла уникнути розлучення. Доля автомобіля невідома.

Девід Бекхем може собі дозволити немислимо дорогі подарунки для своєї дружини Вікторії. Кілька років тому на День святого Валентина колишній футболіст підніс Вікторії в подарунок єдине в своєму роді намисто від знаменитого бренду Bulgari, вартість якого склала близько 8 мільйонів доларів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

celebrity