Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Комедії, про які ви могли забути

Комедії, про які ви могли забути

, 20.12.2015 00:00, (прочит: 3779 раз, коментовано: 0 раз)

Стара класика американського гумору


Няньки, 1994 рік

У головних ролях Пітер Пол, Девід Пол, Крістіан Казінс, Джозеф Казінс


Режисер Джон Парагон

Ця комедія стала хітом дев'яностих років, а все тому, що вона уклала в собі головні компоненти тієї епохи - невгамовних дітей, які люблять влаштовувати пастки і капості, близнюків (згадайте популярність сестричок Олсен), і шалено популярних у той час рестлерів. І не дивлячись на те, що головні герої справжніми рестлерами не були, виглядали вони відповідно. Цікавим є той факт, що в американському прокаті фільм не знайшов стільки популярності, як у нас - його постійно крутили на телебаченні та поширювали на касетах. За сюжетом картини, опікун хлопчиків близнят доручає двом іншим братам значного розміру охороняти непосид від мафії.

Тупий і ще тупіший, 1994 рік

У головних ролях Джим Керрі, Джефф Деніелс, Лорен Холлі, Майк Старр


Режисери Пітер і Боббі Фарреллі

Напевно ви бачили цей фільм в дитинстві, хоча б уривками, а якщо ні, то назва скаже сама за себе. Головні герої картини - два дурника, які влипли в стандартну авантюру з купою грошей у валізі. Але ця обставина служить лише рамкою для того, щоб показати нам, як герої не можуть адекватно сприймати реалії життя. Саме в цьому фільмі, як і в «Масці», яка вийшла в тому ж 94-му році, Джим Керрі постав у всій красі і надовго закріпив за собою комедійний образ.

Поліцейська академія, 1984 рік  

У головних ролях Стів Гуттенберг, Кім Кетролл, Дж. У. Бейлі, Бубба Сміт


Режисер Х'ю Вілсон

Комедія, яка показує Америку після прийняття закону, який дозволив будь якому відбросу суспільства потрапити в Поліцейську академію. Тому у фільмі безліч героїв з унікальними здібностями і неповторною харизмою. Картину зараз називають сміливою і ліберальною, адже вона показала справжні проблеми поліцейської реформи США, котрі можна зустріти і в теперішній час.

Гарячі голови, 1991 рік

У головних ролях Чарлі Шин, Кері Елвіс, Валерія Голіно, Ллойд Бріджес


Режисер Джим Абрахамс

Комедія, в якій більшість ситуацій доведені до абсурду, з молодим Чарлі Шином у головній ролі. Фільм по своїй суті є пародією на популярні в той час військові картини про сміливих пілотів-героїв, які попиваючи чашку кави, могли врятувати світ. Цінність цієї стрічки в тому, що через якихось 20 років після її створення, світ повністю наситився реальними війнами, і комедії, які висміюють військових, робити перестали. Фільм зараз називають пам'ятником тієї епохи, коли над бомбами, здатними змінити світ на краще, люди могли посміятися.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article