Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що дивитися в кіно взимку

Що дивитися в кіно взимку

multikino.com, 11.12.2015 17:46, (прочит: 1802 раз, коментовано: 0 раз)

Найвидовищніші фільми сезону


Зимовий сезон - один з найприбутковіших в індустрії кінопрокату. Переддень новорічних канікул, самі канікули і ще пара тижнів після вважаються найвдалішим часом для релізу фільмів. Прокатники будь-якими способами намагаються затягнути глядачів до кінотеатру, щоб врятувати від негоди і показати казкову атмосферу Голлівуду. І як би ви не чинили опору, вам все одно не вдасться встояти - зима принесе дійсно гарне кіно. Ми представляємо огляд найбільш очікуваних новинок сезону, а вам залишається звірити графік релізу з афішею вашого міста і вчасно купити квитки.

Зоряні війни: Пробудження сили



Прем'єру цього фільму складно переоцінити - всі чули новини про рекорди, які поставили нові «Зоряні війни» ще задовго до виходу в прокат. Не варто сумніватися, що талановитий Джей Джей Абрамс зробив один з наймасштабніших кінопроектів - дуже ймовірно, що «Пробудження сили» переплюне за касовими зборами беззастережного лідера року «Парк Юрського періоду». У фільмі шанувальники побачать як добре знайомих, але, правда, вже займаних сивиною, героїв, так і нових, не менш харизматичних персонажів. До прем'єри залишилося зовсім нічого, будьте готові до зустрічі з легендою.

Мерзенна вісімка



Не пропустив новорічний сезон в цьому році і Квентін Тарантіно зі своєю новою інтерпретацією вестерну. Деякі критики намагаються знайти спільні риси у «Мерзенної вісімки» і «Джанго», однак це марно - хіба може геній повторяться. Варто відзначити, що фільму могло і не бути - перед тим як Тарантіно зібрався його знімати, сценарій картини потрапив в мережу. Така неприємність здорово зіпсувала плани режисера, але все ж він змінив гнів на милість і тепер ми зможемо побачити його втілення.

Помста Г`ю Гласса



Леонардо Ді Капріо постане в одному з найскладніших своїх образів - американського першопрохідника, кинутого на вірну смерть. Цю роль актора називають основною претензією на «Оскар» 2016 і, якщо навіть судити з трейлеру, не дарма. Режисером картини виступив Алехандро Гонсалес Іньярріту, чий минулорічний «Бердмен» був лідером за оськарівськими номінаціями.

Дівчина з Данії  



Голлівуд все більше намагається нести в маси нестандартні, але гучні теми. Нещодавно в американський прокат вийшла картина «Керол», що зачіпає тему близьких стосунків двох жінок, а після нового року на великих екранах з'явиться Едді Редмейн в образі першої жінки, яка хірургічно змінила стать. Фільм заснований на реальній історії життя Лілі Ельбі, художниці початку 20 століття, і представить на суд глядачів складну долю людини.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article