Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фентезі-серіали, які варто подивитися

Фентезі-серіали, які варто подивитися

multikino.com, 04.12.2015 02:24, (прочит: 2204 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кращих серіалів в жарні фентез


Одного разу в казці



Один з найпопулярніших сучасних серіалів. Перший сезон вийшов ще в 2001 році, а зараз шоу налічує 5 сезонів. Сюжет серіалу по-справжньому захоплюючий - дія відбувається одночасно в двох світах. Перший з них реальне, сучасне місто, а другий - казковий світ. У центрі сюжету опиняється дівчина на ім'я Емма Свон, чиє життя перевертається з ніг на голову, коли на її порозі з’являється 10-річний хлопчик Генрі. Дитина стверджує, що вона є сином Емми, якого вона кинула багато років тому. Але це ще не всі шокуючі новини - Генрі заявив, що Емма не проста дівчина, а дочка Прекрасного Принца і Білосніжки. Героїні нелегко прийняти таку інформацію, але в підсумку, вона вирушає в паралельний світ – казковому місто Сторібрук. Емма все більше прив'язується до свого новознайденого сина і загадкового містечка з його дивовижними мешканцями, які через прокляття Злої Королеви забули, ким є насправді. Героїні доведеться допомогти жителям казкового міста впорається зі злими чарами і повернути спокійне життя.

Флеш



Кіно про супергероїв зараз є одним з найпопулярніших жанрів в Голлівуді. Відчуваючи цю хвилю популярності, не розгубилися і телеканали, почавши знімати серіали за мотивами супергеройських коміксів. Одним з них є новий серіал «Флеш», прем'єра якого відбулася минулого року. У центрі сюжету Баррі Аллен, який з дитинства мріяв стати супергероєм. У хлопчика були найсвітліші спонукання - використовувати свою надсилу на благо всього людства. Коли Баррі виповнилося 11 років, він став свідком вбивства власної матері, яку позбавив життя один з таких «особливих» надлюдей. Хлопчик присягнувся помститися і, ставши дорослим, наполегливо шукав людей з незвичайними здібностями. Його зусилля не пройшли дарма, і одного разу він сам став одним з них.

Парк Авеню, 666



Тема цього серіалу досить побита - протистояння звичайних людей і самого диявола. Однак це шоу має свою родзинку - після прем'єри в 2012 році воно відразу обзавелося масою шанувальників, які з нетерпінням чекали нових серій. У серіалі розповідається історія молодої пари закоханих, які приїжджають в Нью-Йорк і хочуть здійснити свою американську мрію. Пара наймається на службу в престижний житловий будинок і отримує право жити в цьому розкішному місці. Однак на шляху до мрії закоханих встає перепона - всі мешканці цього будинку продали душу Сатані, який виконує їхні бажання і вже вибрав собі в жертви молоду пару.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article