Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Шерон Стоун розповіла про життя після інсульту

Шерон Стоун розповіла про життя після інсульту

, 03.12.2015 12:00, (прочит: 2079 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса поділилася спогадами про складний період життя


Для Шерон Стоун у 2001 році настав складний період у житті - у актриси стався інсульт. Стоун не розповідала про цей період довгий час, і тільки в недавньому інтерв'ю щиро розповіла про свої труднощі.

"У мене був масивний крововилив в мозок. Його не могли зупинити близько дев'яти днів. Я витратила два роки на те, щоб знову почати ходити і говорити. Це був час, повний принижень", - згадує Стоун.

Крім цього, актриса тоді розлучалася зі своїм чоловіком Філом Бронштейном і втратила право на опіку над своїм сином. Шерон довелося боротися не тільки за своє здоров'я, але й за власну дитину.

"Програвши в суді, позбувшись сина, я могла і не намагатися його повернути - шансів було мало. Однак я вплуталася в цю боротьбу, і в кінцевому підсумку саме це тримало мене у формі", - зізналася актриса.

"Я перенесла інсульт 14 років тому, але реабілітація забрала в мене масу часу і сил. Довге повернення в лад подвійно болісно ще й тому, що ти бачиш, як всі твої кар'єрні досягнення перетворюються на пил. Захворівши, ти втрачаєш час; ти вже не в топі. У такій ситуації доводиться починати все заново", - поділилася Шерон.

Зараз актриса зізнається, що ці випробування зробили її сильніше.

"Зараз я не відчуваю себе погано. Люди в подібному становищі впадають у відчай від наївних переконань, що старість і неміч їх не наздожене. Я пролежала в реанімації дев'ять днів, а для подібних випадків відсоток виживання нікчемний. Було важко, але я вдячна випробуванням. Це мені згодилося ", - заявила актриса.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Sharon Stone