Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Недооцінені фільми Скарлетт Йоханссон

Недооцінені фільми Скарлетт Йоханссон

multikino.com, 23.11.2015 18:30, (прочит: 6400 раз, коментовано: 0 раз)

Кілька хороших, але маловідомих фільмів з актрисою


Днями Скарлетт Йоханссон відзначила свій 31 день народження і на честь цієї події ми згадаємо її кращі роботи в кінематографі. Свою кар'єру актриса почала в 1994 році, коли їй було всього 9 років, а зараз на її рахунку 161 фільм. Скарлетт не раз говорила про те, що навіть зараз, коли вона є успішною актрисою, їй доводиться постійно доводити свій талант. Багато режисерів, як і ЗМІ, бачать в ній просто красуню, яка не здатна на глибокі драматичні ролі. Одного разу актриса зізналася, що тільки режисер Вуді Аллен вважає її не тільки красивою, але й розумною жінкою.

Багато критиків останнім часом пишуть, що Йоханссон немов намагається встигнути все і якомога швидше - вона знімається і в блокбастерах (згадаймо кінокомікси від Marvel і недавню спірну «Люсі»), і в трилерах («Побудь в моїй шкурі» Джонатана Глейзера), і, звичайно, в милих своєрідних картинах Вуді Аллена. Сьогодні ми розповімо про не дуже популярні, але без сумніву гідні кінострічки за участю Скарлетт Йоханссон.

Людина, якої не було, 2001

Режисери Брати Коен



Фільм є прекрасною стилізацією під нуар, де в чорно-білих тонах розгортається історія життя звичайного на перший погляд перукаря. Але тим, хто знайомий з роботами братів Коен відомо, що в їхніх фільмах не буває звичайних і нудних історій. Скарлетт в цій картині не в головній ролі, однак, її присутність абсолютно прикрашає фільм.

Любовна лихоманка, 2004

Режисер Шейні Гейбель



У цьому фільмі актриса втілює одне з своїх кращих амплуа - «своє» дівчисько, красиву і без всяких злих таємниць. За сюжетом її героїня приїжджає в рідне місто після смерті матері, яка заповіла їй будинок. Але не їй одній, а ще професору літератури, якого грає сивий Джон Траволта, і письменнику, який працює над біографією професора. Історія вийшла легка, ненав'язлива, і без стороннього присмаку.

Чорна орхідея, 2006       

Режисер Брайан Де Пальма



Робота видатного режисера сучасності, де Скарлетт постає в образі справжньої фатальної красуні - сексуальної і зі своєю темною таємницею. Атмосфера фільму витримана в кращих традиціях Де Пальми - епоха 40-х років минулого століття, злочин, поліцейські, політики і загальна драматична історія.

Побудь в моїй шкурі, 2013

 Режисер Джонатан Глейзер



Фільм отримав багато спірних відгуків кінокритиків - одні захоплювалися ідеєю і грою Скарлетт, інші не знаходять у ньому нічого гідного. Картина є екранізацією однойменного роману, і для його перенесення на великий екран Глейзер використовував всі методи - аж до прихованих камер і чоловіків, які нічого підозрюють.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Scarlett Johansson, article