Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Навчальні мультики від мультикіно

Навчальні мультики від мультикіно

multikino.com, 19.11.2015 19:07, (прочит: 3491 раз, коментовано: 0 раз)

Мультфільми, які можуть бути корисними


Практично всі діти впевнені, що навчання чому-небудь новому і корисному не буває цікавим. Малюкам більше до душі грати і розважатися, а нудні уроки залишати на потім. Але є невелика хитрість, що повинна бути відома всім хорошим батькам - розвиваючі мультфільми. Такі мультики не тільки розважатимуть вашу дитину, поки ви займаєтеся своїми справами, але і дадуть їй  нові знання в легкій і невимушеній ігровій формі.

Насправді таких навчальних мультфільмів дуже багато, вони розраховані на різні вікові категорії дітей - від самих маленьких крихіток і до підростаючих школярів. Малюки будуть з інтересом спостерігати за яскравими кумедними персонажами, які покажуть їм букви або цифри, навчать веселій пісеньці або віршику, розкажуть цікаву історію або запропонують гру. Для старших дітей можна знайти мультфільми про подорожі, де головні герої відвідують різні країни і континенти. Ще популярні історичні мультики, які дадуть малюкам основні знання. Такі мультики будуть не тільки хорошим проведенням часу, але й придадуться дітям пізніше в школі.

Звичайно не варто розраховувати що подібні ігрові мультфільми зможуть замінити повноцінне навчання дитини, але вони допоможуть розвинути фантазію і логічне мислення, а це дуже важливо. Після подібної форми отримання знань, ваші малюки не будуть вважати, що навчання це нудно. Крім мультфільмів можна запропонувати діткам комп'ютерні ігри з улюбленими персонажами, які також будуть не просто марною тратою часу, а ще одним способом дізнатися щось нове.

Якщо ви вирішили показати вашому малюкові навчальні мультики і не знаєте, який вибрати, пропонуємо вам декілька цікавих варіантів.

«Домашні тварини та їхні діти»

Яка дитина не любить тварин? У цьому мультику дівчинка допомагає своєму другові поросяті знайти його маму, а ваш малюк пізнає нових тварин та їх діток, і навчиться розрізняти їх по звуках.

«Вчимо слова» 

Назва говорить сама за себе, цей мультик навчить малюка новим словам і їх значенням.

«Хочемо все знати» 

Цей мультсеріал розповість дітям цікаві факти про природу і науку, людей і тварин, механізми і історичні події.

«Математична мозаїка»

За допомогою цього мультика діти дізнаються цифри і числа, навчаться математичним діям, а також посилять свою уважність і логічне мислення.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article