Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Народження Дракона" Брюса Лі

, 18.11.2015 08:00, (прочит: 1981 раз, коментовано: 0 раз)

Джордж Нолфі зніме фільм про легендарного актора


Режисер Джордж Нолфі, який працював над "Міняючи реальність", готує новий проект - фільм "Народження Дракона", який буде присвячений легендарному сексетному бою 1964 між Брюсом Лі і і майстром кун-фу Вонг Джек Меном.

Як розповідав Лі, китайська громада була незадоволена тим, що у своїй школі він викладає бойове мистецтво американцям, і хотіла припинити його діяльність. До нього в зал прийшов Вонг Джек Мен з ультиматумом. Лі пропонувалося така умова: якщо він програє у поєдинку, то або він закриває свою школу, або перестає вчити американців. Брюс Лі виграв той поєдинок. Бій сильно вплинув на його бачення кун-фу. До цієї сутички він глибоко вірив у можливість імпровізації, проте потім усвідомив, що хоча він виграв поєдинок порівняно легко, його дії не відрізнялися ефективністю. Бійка, зрозумів він, повинна закінчуватися за кілька секунд, а не тривати, щоб тривати, як це було з Вонгом, три хвилини.

Історія буде розказана від імені учня Лі Стіва МакКі, якого зіграє Біллі Магнуссен («Чим далі в ліс...»). Роль Брюса Лі втілить Філіп Нг («Одного разу в Китаї»). Його суперника зіграє Ю Ксіа («Розмальована вуаль»).



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Bruce Lee