Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

NBC оголосив дату прем`єри серіалу з Дженніфер Лопес

NBC оголосив дату прем`єри серіалу з Дженніфер Лопес

, 30.10.2015 10:00, (прочит: 1645 раз, коментовано: 0 раз)

Оголошена дата прем'єри поліцейської драми "Відтінки синього"


Новий серіал каналу NBC поліцейська драма "Відтінки синього", головні ролі в якій виконують Дженніфер Лопез і Рей Ліотта, стартує 14 січня 2016 року.

"Ми раді нарешті оголосити дату прем'єри і горимо від нетерпіння показати глядачам, що Дженніфер і решта талановитих акторів зробили в цій захоплюючій драмі. Роль детектива Сантос - прояв майстерності з боку Дженніфер. Ми дуже раді, що саме на NBC ця актриса зіграє головну роль у телевізійному серіалі", - йдеться в заяві керівництва NBC.

Головна героїня серіалу, Харлі Сантос (Лопез), харизматична мати-одиначка і одна з членів дружної команди бруклинских детективів, яку очолює загадковий лейтенант Метт Возняк (Ліотта). Возняк часто примушує свою команду в інтересах справи і для ефективної розкриття злочинів на їхній території обходити закон. ФБР ловить Харлі на чомусь протизаконному і робить її своїм інформатором. Тепер Харлі, новоявлений інформатор, повинна постаратися захистити своїх друзів на роботі і уникнути арешту, щоб залишитися зі своєю дочкою.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

NBC, Shades of Blue, Jennifer Lopez