Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найкращі ужастики 2014-2015

Найкращі ужастики 2014-2015

Legenda, 28.10.2015 01:34, (прочит: 5428 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кращих фільмів жанру хоррор минулого і поточного року


Фільми жахів були популярні у всі часи, з самого початку існування кінематографа. Існує безліч списків і рейтингів ужастиків за різними параметрами та критеріями. Сьогодні ми розповімо про кращі хоррори 2014 і 2015 років, які ви можете подивитися.

Астрал 3, 2015 рік



У головних ролях Стефані Скотт, Лі Шей, Дермот Малруні, Енгус Семпсон, Лі Уоннел.

Фільм є режисерським дебютом Лі Уоннелла. Світова прем'єра відбулася влітку 2015.

Третя частина фільму є приквелом до двох попередніх картин і показує події, які трапилися за кілька років до першої частини. За сюжетом, професійний екстрасенс спробує встановити зв'язок з померлими, щоб врятувати дівчинку від небезпечної надприродної істоти.

Жінка в чорному 2: Ангел смерті, 2014 рік



У головних ролях Фібі Фoкс, Джeремі Іpвін, Хeлен МакКрoрі, Едріaн Рoулінз, Ліенн Бeст.

Режисером виступив Том Харпеp.

Цей фільм не пов'язаний з нашумілої картиною 2012 року, в якій знявся Деніел Редкліфф. Події розгортаються під час Другої світової війни, а головною героїнею є молода шкільна вчителька. Дівчину і групу школярів евакуюють з Лондона під час бомбардування в спорожнілий маєток, де їм належить зіткнутися з темними силами, які набагато страшніше, ніж ворожі атаки.

Подарунок, 2015 рік



У головних ролях Джейсoн Бeйтман, Джoел Едгертoн, Ребeкка Хoлл, Тім Гріффін, Еллісoн Тoлман.

Автором сценарію і режисером є Джоел Едгертон, це була його перша режисерська робота і варто зазначити, що вона отримала хороші відгуки критиків.

Сюжет розповідає про молоде подружжя, яке жило спокійно і щасливо, поки в їхнє життя не прийшов старий знайомий. Поступово, цей таємничий гість розкриває свої карти, і дівчина дізнається страшний секрет з минулого свого чоловіка.

Воно, 2014 рік



У головних ролях Майкa Мoнро, Кeйр Гілкріcт, Oлівія Лyккарді, Лілі Сeпе, Джeйк Уири.

Режисером і сценаристом виступив Девід Рoберт Мітчeлл. Прем'єра фільму відбулася на Канському кінофестивалі в 2014 році. Оригінальна назва перекладається як «Воно слід».

Фільм не пов'язаний з одним з найпопулярніших романів Стівена Кінга, проте однакова назва зіграла свою роль. У центрі сюжету опиниться дівчина, якій її бойфренд передав прокляття через сексуальний зв'язок. Хлопець попередив, що тепер її буде переслідувати якась істота, і якщо вона наздожене дівчину, то вб'є її.

 Придбати з друзів, 2015 рік



У головних ролях Шeллі Хeнніг, Рeне Олстід, Вільям Пeльтц, Джейкoб Висoцкі, Кoртні Хелверсoн.

Фільм є роботою грузинського режисера Лeвана Габріадзe.

Весь сюжет фільму зав'язаний на скайпі, де до групового чату друзів підключається анонім і намагається з'ясувати моторошну таємницю - хто з них виклав в мережу відео з дівчиною, яка пізніше покінчила з собою. Молоді люди думають, що це жарт і вони в будь-який момент можуть припинити цей зв'язок, проте історія розвивається зовсім по-іншому.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article, horror