Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мультфільми 2015 року, які вже з`явилися в мережі

Мультфільми 2015 року, які вже з`явилися в мережі

Legenda, 23.10.2015 23:21, (прочит: 5785 раз, коментовано: 0 раз)

Представляємо короткий огляд мультфільмів цього року, які можна подивитися вдома


Кіностудії вже давно перестали робити мультики виключно для дітей. Кожен сучасний анімаційний фільм розрахований як на маленьких глядачів, так і на їхніх батьків. Кожне покоління може знайти щось цікаве і веселе в цих історіях.

«Монстри на канікулах 2» 



Анімаційний мультфільм виробництва Sony Pictures Animation, який є продовженням першої частини 2012 року. Сценарій написав відомий комік і актор Адам Сендлер. Світова прем'єра мультфільму в США відбулася 25 вересня.

У сиквелі фентезі глядачі побачать як вже улюблених персонажів, так і нових, не менш колоритних. Сюжет будується навколо вже відомого незвичайного готелю, який знаходиться далеко від людських очей. Життя таємничого готелю б'є ключем, персонал з радістю приймає нових дивовижних постояльців монстрів і їхніх друзів. Канікули монстрів не пройдуть в тиші і спокої - туристи знайдуть їх навіть у такому затишному місці.

 "Посіпаки"



Гучна анімаційна комедія, яка є передісторією і спін-оффом мультфільмів «Бридкий я». У світовий прокат мультик вийшов влітку, і став одним з трьох мультфільмів («Історія іграшок», «Холодне серце»), які перевищили 1 мільярд доларів в касових зборах.

Сюжет мультику розповість про походження цих загадкових і забавних істот - міньйонів. Виявляється, що вони служили всім відомим людству лиходіям, але, на щастя, всіх своїх підступних господарів вони угробили. Але життя без схиляння та вірної служби дається посіпакам нелегко, і найсміливіші з них вирішують відправитися на пошуки нового лиходія, який стане їхнім господарем.

«Міньйони» отримали багато позитивних рецензій від критиків з усього світу, а рейтинг мультфільму досі тримається на висоті.

«Круті яйця»



Мексиканський анімаційний мультик, головним героєм якого є молодий півень Тото. Сюжет будується на тому, що персонаж стикається з подобою кризи середнього віку і вирішує, що потрібно щось змінювати у своєму житті. Щоранку прокидатися раніше всіх і будити інших мешканців своєї ферми йому вже набридло, він гідний чогось більшого. Півень вирішує почати здійснення своєї заповітної мрії і стати великим боксером.

«Головоломка»



Цей мультфільм від Pixar увійшов до числа найкасовіших за останні кілька років, його світові збори перевищили 600 мільйонів доларів. Це кумедна і зворушлива історія про маленьку дівчинку, в голові якої відбувається боротьба емоцій. Звучить складно, але насправді сюжет простий і цікавий - Радість, головна емоція дітей, загубилася, і тепер дівчинка не може бути повністю щасливою як колись.

"Дім"



Мультик покаже зворушливу історію дружби між дівчинкою і інопланетянином. Раса інопланетян змушена рятуватися від ворогів, і вибирає місцем порятунку нашу планету. Дівчинка вважає маленького інопланетного гостя справжнім другом, який обіцяє їй знайти маму.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article