Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Молодість проти старості

Молодість проти старості

Legenda, 21.10.2015 10:02, (прочит: 2449 раз, коментовано: 0 раз)

Скоро в український прокат вийде фільм Пало Сoррентіно «Молодість», який вже встиг зібрати безліч захоплених рецензій


Прем'єра нового фільму Паoло Сoррентіно відбулася в травні цього року на канському міжнародному кінофестивалі. Зарахований в програму фестивалю, фільм став однією з найбільш очікуваних прем'єр. Цей ажіотаж повністю виправдав себе - після показу, зал глядачів стоячи аплодував картині впродовж 15 хвилин. Практично всі кінокритики, які були присутні на фестивалі, на питання про кращий фільм програми називали «Молодість», а решта впевнено відносили його до списку фаворитів. Бути по-іншому не могло - кожен наступний фільм Сoррентіно стає все краще, і якщо ви бачили його «Велику красу», то «Молодість» викличе ще більше емоцій.





Глядач, який знайомий з творчістю цього режисера, з перших хвилин впізнає його почерк. Соррентіно знімає кіно вільно, без всяких кордонів, а головне гармонійно - жираф, що потрапив в кадр, не викликає думок «звідки він тут узявся?», а просто існує в загальній картині, яка створена віртуозно і незвично красиво. Фільм також отримає похвалу і з боку шанувальників якісного музичного оформлення. Музиці в картині відведена велика роль - це і кавери на популярних сучасних виконавців, і твори класиків. Звук допомагає підкреслити кожен візуальний момент і створити гармонічну композицію, яка настільки повноцінна, що глядач розуміє посил режисера і без слів.





Сюжет фільму дуже динамічний і цим нагадує «Велику красу», про яку ми говорили вище. Режисер показує дотепні діалоги, сатиричні cкетчі про сучасну поп-культурі, розміщуючи все це в заворожливі пейзажі і вибудовуючи ідеальні кадри, які можуть стати самостійними арт-об'єктами.





Що ж постає перед оцінюючим поглядом глядача? Ми бачимо закритий швейцарській курорт для знаменитостей з самих різних галузей - від мистецтва до спорту, де зустрічаються двоє старих (в обох значеннях цього слова) друзів - диригент і режисер. Герої прибули сюди для проходження оздоровчої програми і проводячи свої будні, міркують про вічні теми - життя і смерть, молодість і старість, реалізовані бажання і втрачені можливості. Диригент вже прийняв рішення залишити свою кар'єру, навіть коли його запрошує виступити королева Англії, він відмовляється, хоча крадькома награє мелодії на фантиках. Режисер же навпаки, сповнений рішучості зняти свій кращий фільм. Протягом фільму герої зустрічають багато колоритних персонажів, кожен з яких має свою дивовижну історію.





Кожен актор, який з'явився в цьому фільмі, гідний всіляких нагород. Самій картині і режисерові також пророкують номінації найпрестижніших кінопремій.

В українських кінотеатрах прокат фільму стартує 29 жовтня. 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article, Youth