Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що подивитися в найближчим часом в кіно

Що подивитися в найближчим часом в кіно

Legenda, 17.10.2015 11:48, (прочит: 2497 раз, коментовано: 0 раз)

У прокат виходить кілька гідних фільмів, які відмінно скрасять осінні дні


Бaгряний пік / Crimsоn Pеak

Реж. Гільeрмо дeль Торо, в головних рoлях: Міа Васиковська, Джecсіка Чeстейн, Том Хіддлcтoн, Чaрлі Ханнем



Цей фільм по праву називають унікальною сумішшю краси і хоррора, коли не хочеться відводити погляд, але в той же час боїшся побачити щось страшне. Режисер Гільєрмо Дель Торо зізнався, що черпав натхнення і з любовних романів, і з готичних картин. Здається, що ніхто інший би не зміг зібрати все це в один відмінний фільм, проте Дель Торо це вдалося неповторно успішно. Взяти кілька жанрів, змішати їх, зберігши при цьому всі правила, і додати специфічне почуття гумору, а в результаті отримати відмінне кіно як для домашнього перегляду, так і для походу в кінотеатр.



Прoгулянка / Thе Wаlk

Реж. Рoберт Земeкіс, в головних рoлях: Джoзеф Гoрдон-Лeвітт, Бeн Кінгслі, Стів Валeнтайн, Шарлoтта Лe Бoн



Цей фільм Зeмекіса шанувальники режисера чекали давно, а крім них і шанувальники екстриму і любителі 3Д. Нагадаємо, що фільм заснований на історії, яка сталася з французьким канатохідцем Філіппoм Пeті в 1974 році. Хлопець приїхав до Нью-Йорка щоб влаштувати небувале шоу - пройтися по канату, натягнутому між висотками Всесвітнього торгівельного центру. Щоб втілити цю ідею, Філіпу довелося придумати цілий план, як зробити все в таємниці від численної охорони торгівельного центру. Незважаючи на небезпеку і на можливе покарання за порушення різних законів, канатоходець не відмовився від своєї мети і тим заслужив повагу і екранізацію своєї історії.



Легенда / Legend

Реж. Брайан Хелгеленд, у головних ролях: Том Харді, Том Харді, Пол Андерсон



Ще одна екранізація реальної історії, яка розповість про знаменитих близнюків Крей. Брати виросли в бідній сім'ї і в юності займалися рекетом, після чого змогли підкорити собі цілий Лондон. Хлопці потоваришували з усіма впливовими політиками і на рівних спілкувалися з мафіозі. Головною родзинкою фільму звичайно ж став Том Харді, який майстерно зіграв обох братів, таких різних за характером і темпераментом. Можливо, не потрібно очікувати неймовірно крутих гангстерських розбірок, але подивитися фільм однозначно варто.



Я плюю нa вaші мoгіли 3 / I Spit оn Your Gravе 3

Реж. Р.Д. Брaунштейн, в глaвних ролях: Сaра Батлер, Гебріел Хогaн



Красива і на перший погляд мила Дженніфер Хіллс у третій частині хоррора продовжує безжально розправлятися зі своїми кривдниками, які повністю змінили її життя. Видно, що дівчина хотіла б забути історію з минулих фільмів, але їй це ніяк не вдається. Тому в цій частині нас чекає та ж сама кількість крові і збочених тортур.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article