Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Леонардо Ді Капріо зніме фільм про падіння Volkswagen

Леонардо Ді Капріо зніме фільм про падіння Volkswagen

, 14.10.2015 01:40, (прочит: 1472 раз, коментовано: 0 раз)

ДіКапріо готовий стати режисером фільму про скандал з автоконцерном


Леонардо ДіКапріо зацікавився скандалом, який нещодавно розгорівся навколо німецького автоконцерну Volkswagen. Актор і студія Paramount Pictures вже викупили права на екранізацію книги з розслідування цієї справи.

У книзі розказано, як Volkswagen обманювали екологічні стандарти, що регламентують викид шкідливих газів в атмосферу за допомогою автомобільного програмного забезпечення - при перевірці на склад вихлопів ця програма включала спеціальний екологічний режим і відключала його при звичайній експлуатації авто. У результаті до недавнього часу ніхто й не підозрював, що обсяг шкідливих речовин, що йдуть в атмосферу разом з вихлопами автомобілів Volkswagen, насправді в десятки разів вище.

Для Volkswagen, автоконцерну з багатющою історією, традиціями і минулим, цей скандал цілком може стати початком кінця (і від того історія дійсно виглядає гідною Голлівуду). У вересні влада США зобов'язала Volkswagen відкликати з ринку майже півмільйона автомобілів, а в найближчому майбутньому концерн може заплатити ще й рекордних розмірів штраф - до 18 мільярдів доларів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Leonardo DiCaprio