Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Міс Конгеніальність 2: Чарівна і небезпечна (2005)

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous

Цікаве продовження комедії «Міс Конгеніальність» (2000), що одержала успіх у всьому світі.
Агент ФБР Грейс Харт (Сандра Баллок), після успішно проведеної операції, по усуненню загрози зриву конкурсу Міс США, працюючи під прикриттям, як одна з конкурсанток, в той же вечір сама стала переможницею конкурсу в номінації «Міс Конгеніальність».
А ось останнім часом, справи у неї йшли не дуже добре. Відновлюючи сили після невдалого романа, і дещо незадоволена набутою славою, оскільки через неї вона ризикує розкрити свою секретну роботу, Грейс з небажанням погоджується на єдиний, тепер можливий для неї вид роботи. Робота як стильна ведуча циклу ток-шоу «Обличчя ФБР».

Не дивлячись на первинне небажання працювати телеведучою, Грейс дуже швидко увійшла до своєї нової ролі і незабаром сильно загралася.
Її партнерка, агент Сем Фуллер (Регина Кинг), уперта і амбітна і, що природно, не найбільша прихильниця Грейс, першою помічає, що розпещена зірка агентства просто перетворюється на «ляльку Барбі від ФБР».

Але інстинкти боротьби із злочинністю приводять Грейс в нормальний стан, коли стає відомо, що в Лос-Анджелесі викрадена її краща подруга, переможниця конкурсу «Міс США», Черіл (Хизер Бернс). Але начальство ФБР, не бажаючи, втрачати такого ідеального публічного агента, як Грейс, забороняє їй брати участь в операції по пошуку Черіл і доручає Сем приглядывать за нею. Але тоді, коли потрібно допомогти друзям і розкрити заплутану справу, ніщо не може зупинити Грейс.