Multikino

Версія сайту: Рос | Укр


В пошуках Немо (2003)

Finding Nemo

Кіно

Тривалість

104 хв.

Країна

США

Режисер

Ендрю Стентон

Прем`єра в світі

2003-05-30

Рейтинг фільму

8.93(120 голосів)

Новий повнометражний комп'ютерний мультфільм від студії Pixar, що створила такі мультиплікаційні хіти як "Історія іграшок 1,2" і "Корпорація монстрів", упірнає в цілий новий світ з цією підводною пригодою.
Фільм слідує за комічними і багатими подіями поїздки двох риб - Мерліна і його сина Немо- він стає відокремленим в Великим Бар'єрним рифом, коли Німо несподівано віднесеним далеким від домівки і штовхає в резервуар для риби в офісі дантиста, пропуськающюю гавань, Сіднея. Підтриманий товариськими відносинами приятельської но забудькуватої риби на ім'я Дорі, надмірно обережний батько робить небезпечний похід і знаходить себе маловірогідним героєм епічної поїздки, щоб врятувати його сина - хто штрихує декілька сміливих власних планів повернутися благополучно додому.

Рассказывать об этом фильме и легко, и приятно. Легко, потому что по своему сюжету и перечню главных действующих лиц «В поисках Немо» меньше всего напоминает заумную драму или многоплановый эпос. Приятно, потому что с первой и до последней минуты зрителя не покидает ощущение, что ему удалось побыват...

Далі