Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бонни Хант

... Саллі

Боб Костас

... Боб Катласс, озвучка

Кетрін Хелмонд

... Ліззі, озвучка

Оуен Вілсон

... Лайтнінг МакКвін, озвучка

Пол Ньюман

... Док. Хадсон, озвучка

Усі творці


Тачки (2006)

Cars

Кіно

Тривалість

96 хв.

Країна

США

Режисер

Джон Лессетер

Прем`єра в Україні

2006-06-15 , B&H

Прем`єра в світі

2006-06-09

Рейтинг фільму

9.63(68 голосів)

Неприборкний в своєму бажанні завжди і у всьому перемагати гоночний автомобіль «Блискавка» Маккуїн раптом виявляє, що збився з дороги і застряг в маленькому глухому містечку Радіатор-Спрінгс, що знаходиться десь на трасі 66 в Каліфорнії.

Беручи участь в гонках на Кубок Поршня, де йому протистояли два дуже досвідчених суперника, Маккуїн абсолютно не чекав, що віднині йому доведеться спілкуватися з персонажами зовсім іншого роду. Це, наприклад, Салі — шикарний Порше 2002-го року випуску, Док Хадсон — легковичок моделі «Гудзон Хорнет», 1951-го року випуску або Сирник — іржавий вантажівочка-евакуатор. І всі вони допомагають Маккуїну зрозуміти, що в світі існують деякі важливіші речі, ніж слава, призи і спонсори.

Ну нарешті за 15 років Незалежності ми почули рідну мову у кінотеатрах. Мультиплікаційна стрічка «Тачки», нове творіння компаній Disney та Pixar, стала першим американським фільмом, герої якого заговорили українською мовою. Над дублюванням працювала команда з 40 акторів, серед яких – Остап Ступка (Б...

Далі