Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джон Легуізамо

... Сід, озвучка

Рей Романо

... Менні, озвучка

Куін Латіфа

... Еллі, озвучка

Деніс Лірі

... Дієго, озвучка

Усі творці


Льодовиковий період 3: Ера динозаврів (2009)

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Кіно

Країна

США

Прем`єра в Україні

2009-07-01

Прем`єра в світі

2009-07-01

Рейтинг фільму

9.3(104 голосів)

До подій «Льодовикового періоду 3» життя головних героїв мультфільму потерпіло деякі зміни. Мамонти Манфред і Еллі чекають появу на світ свого дитинчати; шаблезубий тигр Дієго впав в роздуми про те, чи не став він дуже «м'якотілим» в компанії своїх друзів; лінивець Сід, мріючи створити власне плем'я, зважився вкрасти декілька яєць динозавра. Відправившись рятувати Сіда, друзі потрапляють в таємничий рослинний світ, прихований під товщами льоду, де вони стикаються з динозаврами і агресивним довкіллям, а так само знайомляться з мисливцем на динозаврів — ласкою на ім'я Бак.

Щуробілка Скрет (який знов випадковим чином став провиною глобальної проблеми, відкривши дорогу в світ динозаврів) як і раніше ганяється за своїм горіхом, але цього разу у нього з'явився конкурент — щуробілка Скретті, проте, одночасно з одержимою боротьбою за горіх, ці двоє закохуються один в одного.

Знімати продовження до мультфільмів, котрі мали хороші касові збори, стало традицією. До трьох частин «Шрека» і двох (чекаємо третю) частин «Мадагаскара» додалося ще одне знамените продовження – третя частина «Льодовикового періоду». Студія «Двадцяте століття фокс» вирішила знову потішити нас приг...

Далі