Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кейт Хадсон

Kate Hudson

Власниця "Золотого глобуса" і номінантка на премію Академії Кейт Хадсон дебютувала в студійному фільмі "200 сигарет". Потім знімалася разом з Крістіною Річчи і Кейсі Еффлеком в картині Моргана Дж.Фрімена "Небо над пустелею", услід за чим послідувала психологічна драма "Плітки".

Роль Хадсон в "Майже знаменитий" Кемерона Кроу принесла їй "Золотий глобус", номінацію на премію Академії кращій актрисі другого плану, номінацію Британського Кіноінституту кращій актрисі, інші численні нагороди і всесвітнє визнання. Затвердившись як одна з найцікавіших молодих актрис Голлівуду, Кейт зіграла разом з Річардом Гіром в картині Роберта Олтмена "Доктор Т. і його жінки" і зіграла головну жіночу роль в ірландській романтичній комедії "Про Адама".

У Парижі вона закінчила зніматися в сучасній комедії Мерчанта-Айворі "Розлучення", де в інтернаціональний склад входили Наомі Уоттс, Гленн Клоуз, Стокард Ченнінг, Сем Уотерстон, Леслі Карон і Стівен Фрай. Далі її можна було побачити разом з Меттью Мак-Конохи в романтичній комедії "Як втратити хлопця за десять днів". Вона також знялась в картині режисера Роба Райнера "Алекс і Ема" разом з Люком Уїлсоном.

Хадсон є одним з керівників "Cosmic Entertainment", що складається з її власної компанії "Birdie Productions" і виробничих компаній Голді Хоун, Курта Расселла і Олівера Хадсона. Компанія веде активну продюсерську діяльність, виконує близько 12 проектів для телебачення і кінематографа.